Uitbreiding van onze diensten

F-gassen certificering

Een gezond binnenklimaat zorgt voor een aangenaam verblijf en leidt tot betere prestaties. Zowel thuis als op kantoor is dit van toepassing en bij vele bedrijven is dit dan ook bekend.

De meeste koelinstallaties draaien op synthetische koudemiddelen, ook wel
F-gassen genoemd.

Sinds mei 2016 zijn wij in het bezit van bedrijfscertificaat

F-gassen, nummer 2192063.

Voor zowel het installeren en onderhouden van een aircosysteem bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met ons en wij voorzien u van de juiste informatie en gaan graag bij u aan de slag om het binnenklimaat gezond te maken.

Lidmaatschap NVKL

Tegelijk met de F-gassen certificering zijn wij aangesloten bij De Nederlandse Vereniging voor ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL). Deze erkenning waarborgt een kwaliteitsniveau van de aangesloten installateurs en wordt tweejaarlijks getoetst via een audit.

Opleiding warmtepompen

De laatste maanden is er flink geïnvesteerd in opleidingen op het gebied warmtepompen. Een warmtepomp is een duurzame en milieubewuste manier van verwarmen en koelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke elementen lucht en/of water. Anders dan bij een traditionele CV-installatie, wordt er geen gas verbruikt.

Onze servicemonteurs zijn op de hoogte van ontwerpen, installeren en onderhouden van warmtepompen en brengen hun kennis en kunde graag in praktijk!

Noodverlichtingsspecialist

Noodverlichting zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers van bedrijven in geval van calamiteiten veilig en snel het pand kunnen verlaten. Eigenaren van gebouwen en werkgevers zijn ervoor verantwoordelijk dat de noodverlichtingsinstallatie betrouwbaar is. Jaarlijks moet deze worden gecontroleerd.

Wij hebben ons recent aangesloten bij de Noodverlichtingsspecialist. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch installateurs die naast het traditionele installatiewerk gespecialiseerd zijn in veilig en eerlijk onderhoud van noodverlichting.

Wij kunnen vakkundige ondersteuning bieden. We maken een noodverlichtingsplan, zorgen voor aanleg of aanpassing van de installatie en controleren deze jaarlijks volgens de ISO 79-norm. Kortom: we nemen de zorgen geheel uit handen. Onze monteurs zijn daarvoor speciaal opgeleid.

 

Wees verzekerd van professioneel onderhoud aan huis

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen.