Woodapple Service BV

J.F.Kennedylaan 18A 5981 XC Panningen 077-3213333

Ontzorgen is ons vak

Het sprookje van een lange warme zomeravond…
Er was eens, zo beginnen vaak van de beste sprookjes en zo ook dat van ons. Er was eens een heerlijke lange zomeravond, zo een waarop je de BBQ hebt gebruikt, een lekker drankje hebt gedronken, de avond gevuld hebt met de dingen die je graag doet. Maar dan, komt dat sprookje tot een einde want nu moet je je warme kleffe bed in en je kijkt op tegen die lange, zweterige nacht omringd door muggen en te weinig slaap want je drijft je bed uit. Verlangend denk je aan die gekoelde kamer in dat leuke hotel dat je geboekt had, maar dat feestje gaat dit jaar niet door, en je sluit alles af en gaat naar binnen. Weer een nacht zweten en draaien, maar slapen ho maar. Zo’n sprookje klinkt dan eerder als een nachtmerrie.

Komt dit verhaal je bekend voor?

Dan nemen wij je graag mee in ons sprookje. Tijdens die lange warme zomers denken wij niet aan een airconditioning plaatsen, dan denken wij aan een CV-ketel? Huh, denk je nu misschien, maar dat is wat wij doen! In deze periode waarop de dagen lang en (hopelijk) warm zijn wil iedereen ineens een airco. Lekker een koel huis, geen plakkerige vochtige ruimtes maar een prettig binnenklimaat. Ideaal! Maar wat is de realiteit, jij bent niet de enige die dat graag wilt en de vraag naar airco’s is op het moment niet bij te benen. Komt dat omdat iedereen nu ineens bedenkt een airco te willen, ja dat speelt mee. Maar aan de andere kant kunnen leveranciers niet aan hun materialen komen die veelal uit Aziatische landen komen die druk bezig zijn om hun productie weer op te starten. Wat betekent dat: jouw airco kunnen we op zijn vroegst na de zomer vakantie plaatsen. Dat klinkt als een nachtmerrie voor ons allebei.

Daarom doen we het bij Woodapple andersom

Daarom doen we het bij Woodapple andersom. In de zomer denken we aan jouw CV-ketel en in de winter bouwen we een airconditioning. Omgekeerde psychologie, een beetje wel…maar dat leggen we graag uit. In de zomer is iedereen graag buiten, komen we slechts binnen voor het pakken van water en nemen een lekkere warme douche om het zweet van de dag weg te spoelen. Heeft je CV dan ineens kuren en is het water plotseling koud, dan is dat vaak niet zo'n ramp. Je denkt, wel lekker fris na zo’n warme dag en je kruipt in bed. Overkomt je dat in de wintermaanden, dan sta je vloekend onder de douche en moet er NU een monteur komen. Als je uit je bed stapt, ben je vaak niet de enige die een koude douche krijgt. Stroringen stapelen zich op en de telefoon staat roodgloeiend. Onze dagelijkse realiteit in de winterperiode, allesbehalve een sprookje voor jou als je thuis komt in een koud huis na een lange dag werken. Laat staan als de storing niet direct verholpen kan worden en we een onderdeel moeten bestellen, ook hier lopen de levertijden dan op. Net als in de zomer…

Tot slot

Klinkt dit als een logisch verhaal?Laten we het dan samen anders doen. Wij komen in de zomer jouw CV-ketel onderhouden zodat je er in de winter warmpjes bij zit en wij bouwen in de winter een airconditioning zodat jij er vanaf het voorjaar al slaapt in een aangename slaapkamer. Een win-win situatie volgens ons. Daarom, ontzorgen is ons vak en wij denken graag met u mee!

Woodapple

Ons sprookje begon in 2011… het begin van onze jonge, energieke serviceorganisatie. Met zo’n 20 collega’s zetten we ons elke dag (en nacht) in om onze klanten – zakelijk als particulier – te ontzorgen. Het onderhouden, service verlenen, storingen oplossen en het bouwen van alle installaties in en om een woning of bedrijfspand doen wij met passie en vakmanschap, want ontzorgen is ons vak!

Adres

Woodapple Service BV
J.F.Kennedylaan 18A

077 - 321 3333
info@woodapple.info