Onderhoudscontract

U bent verzekerd van professioneel onderhoud

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen. Met goed onderhoud voorkomt u storingen. Met een onderhoudscontract van Woodapple Service BV bent u verzekerd van professioneel onderhoud van uw installatie. Wij zijn al vele jaren specialist in onderhoud van diverse soorten installaties.

De voordelen van een onderhoudscontract

Op maat gemaakt

Uw onderhoudscontract wordt op maat gemaakt; het is afhankelijk van het soort en aantal technische installaties waaraan onderhoud wordt gedaan. Ook geeft u zelf aan of u jaarlijks of   2-jaarlijks onderhoud wenst. In de contractprijs zijn in ieder geval al de onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt.
Moeten er reparaties uitgevoerd worden? Dan worden er wel nog uurloon en/of materiaalkosten in rekening gebracht.

Wij bellen u!

U hoeft zelf niet te bellen voor een onderhoudsafspraak: wij houden bij wanneer u het onderhoud uitgevoerd wilt hebben en nemen het initiatief om een afspraak te maken.

Storing?

Heeft u een storing aan uw installatie? Erg vervelend. Wij zorgen dat het opgelost wordt. Belt u ons voor 10.00 uur? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u dezelfde dag nog geholpen wordt.
 

24-uurs service

Wist u trouwens van onze 24-uurs service? Dag en nacht staat er een monteur voor u klaar om u te helpen bij spoedeisende situaties, buiten kantooruren. Dus ook in de avonduren, in het weekend en op feestdagen helpen wij u bij spoedeisende storingen.

Interesse?!

Heeft u interesse in een onderhoudscontract? Neem contact op met ons en wij maken vrijblijvend voor u een contract op maat en sturen u dit toe. 

Bel ons op 077 321 33 33 of mail naar info@woodapple.info

Wees verzekerd van professioneel onderhoud aan huis

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen.