Elektra

Elektra

Elektriciteit in uw woning of bedrijfspand is niet meer weg te denken. Valt uw installatie uit dan zit u in de kou of in het donker, staan uw machines stil en lopen de kosten op. Kortom, het is van belang om uw installatie goed aan te sluiten en te onderhouden. Schakel daarvoor altijd een erkend installateur in zodat u geen onnodig risico loopt. 

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden, van een kleine aanpassing in uw woning, een keuring of een complete elektriciteitsinstallatie in uw nieuwbouwwoning of bedrijfshal. Alle drie de fases: zwakstroom-, sterkstroom- en krachtstroominstallaties zijn door ons vakkundig personeel te installeren. 

Weet u niet welke elektriciteitsbehoefte uw bedrijf of woning heeft dan kunt u contact opnemen met ons. Wij ontwerpen een op maat gemaakt plan waarin de juiste installaties voorgeschreven worden. De installatie wordt conform NEN-1010 Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties uitgevoerd, zo bent u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wees verzekerd van professioneel onderhoud aan huis

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen.