info@woodapple.info
077 – 321 33 33

Over ons

Woodapple Service BV is een compleet en veelzijdig installatiebedrijf dat, voor elk marktsegment, ontzorgt.

Binnen onze energieke organisatie zijn zo'n 20 mensen werkzaam, in de buitendienst en op kantoor. Ons team heeft ruime ervaring en vakkennis, een servicegerichte instelling en motivatie waardoor wij al jaren een begrip in de regio zijn. Onze kracht ligt in de Service & Onderhoud van kwalitatief hoogwaardige W-installaties en E-installaties. Zo onderhouden wij installaties voor onder andere particulieren, gemeentelijke instellingen, verzorgingshuizen, scholengemeenschappen, winkelketens, zakelijke ondernemers en agrariërs. 

Ook realiseren wij diverse projecten voor particulieren en de zakelijke markt waarbij wij vanaf het eerste advies tot en met de bedrijfsklare uitvoering van de gewenste installatie voor u klaar staan. Wij leveren maatwerk en denken met u mee om tot betaalbare en duurzame oplossingen te komen. 

Een groot voordeel van deze diversiteit aan werkzaamheden is dat alle disciplines (elektro, loodgieter en verwarming) onder één dak te vinden zijn. Op deze manier worden alle werkzaamheden op elkaar afgestemd. Voor onze klant betekent dit één efficiënt traject, met één aanspreekpunt en slechts één partij over de vloer. 

Wilt u kennis maken met ons bedrijf, neem dan contact met ons op. 

 

Wees verzekerd van professioneel onderhoud aan huis

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen.