info@woodapple.info
077 – 321 33 33

Service & Onderhoud

U bent verzekerd van professioneel onderhoud

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen. Met goed en periodiek onderhoud voorkomt u storingen. Met een onderhoudscontract van Woodapple Service BV bent u verzekerd van professioneel onderhoud van uw installatie. Wij zijn al vele jaren specialist in onderhoud van diverse soorten installaties.

Onze service- en onderhoudsdienst geeft een 24-uurs fulltime-service, die ervoor zorgt dat uw installaties het gehele jaar door bedrijfszeker en betrouwbaar functioneren. Verder kunnen wij voor u diverse inspecties uitvoeren met betrekking tot electra- (NEN3140), stook- (SCIOS-eisen) en waterinstallaties (legionella preventie).

De voordelen van een onderhoudscontract

Op maat gemaakt

Uw onderhoudscontract wordt op maat gemaakt; het is afhankelijk van het soort en aantal technische installaties waaraan onderhoud wordt gedaan. Ook geeft u zelf aan of u jaarlijks of   2-jaarlijks onderhoud wenst. In de contractprijs zijn in ieder geval al de onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt.
Moeten er reparaties uitgevoerd worden? Dan worden er wel nog uurloon en/of materiaalkosten in rekening gebracht.

Wij bellen u!

U hoeft zelf niet te bellen voor een onderhoudsafspraak: wij houden bij wanneer u het onderhoud uitgevoerd wilt hebben en nemen het initiatief om een afspraak te maken.

Storing?

Heeft u een storing aan uw installatie? Erg vervelend. Wij zorgen dat het opgelost wordt. Belt u ons van maandag t/m vrijdag voor 10 uur? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u dezelfde dag nog geholpen wordt.

24-uurs service

Wist u trouwens van onze 24-uurs service? Dag en nacht staat er een monteur voor u klaar om u te helpen bij spoedeisende situaties, buiten kantooruren. Dus ook in de avonduren, in het weekend en op feestdagen helpen wij u.

Storing?

Indien u een storing heeft aan uw technische installatie, dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week onze servicedienst bellen.
Telefoonnummer: 077 – 321 33 33

Interesse?!

Heeft u interesse in een onderhoudscontract? U kunt een onderhoudscontract aanvragen via deze pagina.  Vervolgens maken wij vrijblijvend voor u een contract op maat en sturen u dit toe. 

Voor vragen, bel ons op 077 – 321 33 33 of mail naar info@woodapple.info

Wees verzekerd van professioneel onderhoud aan huis

Een kapotte cv-ketel, airco of warmtepomp is heel vervelend en komt altijd ongelegen.